PADEL ARENA PORVOO

MEISTÄ

Olemme neljän hengen porvoolaislähtöinen kaveriporukka, joka on pelannut ja seurannut padelin kehitystä Suomessa jo useamman vuoden ajan. Kilpailuhenkisinä ja sosiaalisina ihmisinä padeliin hurahdettiin jo ensi kerrasta ja siitä lähti ajatus oman padelareenan perustamisesta, ja ylpeinä porvoolaisina, sijainti oli luonnollisesti Porvoo.

Alla on lyhyt esittely Padel Arena Porvoo tiimistä.

PADEL ARENA PORVOO-tiimi
PADEL ARENA PORVOO-tiimi
Olemme neljän hengen porvoolaislähtöinen kaveriporukka, joka on pelannut ja seurannut padelin kehitystä Suomessa jo useamman vuoden ajan. Kilpailuhenkisinä ja sosiaalisina ihmisinä hurahdimme padeliin jo ensi kerrasta ja siitä lähti ajatus oman padelareenan perustamisesta, ja ylpeinä porvoolaisina, sijainti oli luonnollisesti Porvoo.

Alla on lyhyt esittely Padel Arena Porvoo tiimistä.

Alexander
Alexander
Koko pienen ikäni olen käyttänyt vapaa-aikani liikkuen. Eri palloilulajit ja mailapelit ovat aina kiinnostaneet ja kaikkea on pitänyt päästä kokeilemaan. Joukkuelajeista pidempää taustaa löytyy salibandysta ja jalkapallosta, mutta nykyään suurimmat intohimon kohteet löytyvät viheriöiltä ja padelkentiltä. Padelissa kiehtoo erityisesti pitkät pallorallit, sen tuoma helpolta tuntuva kova rasitus sekä sosiaalisuus, joka tulee automaattisesti pelimuodon takia, mutta olemmekin halunneet panostaa hallissamme myös jälkipeleihin ja fiilikseen.
Casimir
Casimir
Aktiivisena liikkujana hurahdin padeliin nopeasti. Entuudestaan mailapelit eivät ole kuuluneet leipälajeihin, mutta padelissa nopeasti saavutettavat pienet onnistumiset ja sosiaalisuus veivät mukanaan. Parasta padelissa on kuitenkin leikkimieliset padelturnaukset, jotka ei yleensä olekaan niin leikkimieliset kun luultiin.
Werner
Werner
Olen lapsesta asti harrastanut laajasti eri urheilulajeja, joukkueurheilusta mailapeleihin. Noin neljä vuotta sitten kun kokeilin padelia ensimmäistä kertaa hurahdin siihen täysin – padelissa yhdistyy täydellisesti mailapelien ja joukkueurheilun parhaimmat puolet!
Kristoffer
Kristoffer
Eri liikuntalajit ovat jo pienestä pitäen ollut lähellä sydäntä. Ala-asteella aloitin jalkopallon pelaamisen ja lajia tuli pelattua aktiivisesti noin kymmenen vuotta. Padel tuli mukaan omaan arkeen noin neljä vuotta sitten ja sen jälkeen padel on ollut oma ykköslaji. Nyt ei malta pysyä pedelkentiltä poissa.