PADEL ARENA PORVOO

AREENAN YHTEISTYÖ-KUMPPANIT

Padel Arena Porvoolla on loistavat yhteistyökumppanit. Lue alla lisää yhteistyökumppaneistamme.

PADEL ARENA PORVOO

ARENAN YHTEISTYÖKUMPPANIT

Padel Arena Porvoolla on loistavat yhteistyökumppanit. Lue alla lisää yhteistyökumppaneistamme.

PREMIUM PARTNERS

Padel Arena Porvoon kenttäyhteistyökumppanit ovat Premium Partnereita. Jokaisella Premium Partnerilla on oma nimikkokenttänsä Arenalla, joka on brändätty yhtiön mukaisesti. Tilaa uusille yhteistyökumppaneille on kuitenkin vielä, olettehan yhteydessä mikäli yhteistyö kiinnostaa – saamme varmasti räätälöityä sopivan paketin vastaamaan yrityksenne tarpeisiin!

OP Uusimaa -
OP Uusimaa -Kenttä 1
OP Uusimaa on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueen johtavia pankkeja. OP on lähellä asiakasta – OP Uudellamaalla on 3 toimipistettä kolmen kunnan alueella sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

OP Uusimaa on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki.

OP Uusimaan omistaja-asiakkaana saat etuja areenalla. Käy tutustumassa etuihin pankin omistaja-asiakas sivuilta.

Eld Muutot -
Eld Muutot -Kenttä 2
Oli kyseessä iso tai pieni muutto, ELD Muutot on apunasi muuttamisen kaikissa haasteissa.
ELD tarjoaa muuttopalvelua kaiken kokoisille muutoille, sekä koti- että yritysmuuttoja. Yhtiö tarjoaa myös kuljetuspavelua ja pakkauspalvelua.
Yhtiön tavoitteena on tarjota asiakkailleen mahdollisimman vaivaton ja mukava muutto. Kertokaa ELD Muutolle tarpeestanne pyytämällä ilmainen tarjous, niin he auttavat teitä.
TR3 Media -
TR3 Media -Kenttä 3
TR3 Media on nuorekas ja innovatiivinen Porvoolainen mediatoimisto. TR3 Media:lta saa kaikki mediaan liittyvät työt, kuten valokuvat, mainosvideot ja logon suunnittelu. Heidän työt ovat todella laadukkaita, Padel Arena Porvoo:n logo on esimerkiksi TR3 Median suunnittelema, ja olemme siihen erittäin tyytyväisiä.

MUUT YHTEISTYÖ- KUMPPANIT

MUUT YHTEISTYÖKUMPPANIT

Propud on Arenan proteiini- ja välipalatuotteiden toimittaja. Propudin valikoimasta löytyy muun muassa proteiinipatukoita, -shakereita ja -vanukkaita ja monessa eri maussa. Arenalla voit ostaa Propudin tuotteita hyvään hintaan.

Arenan juomayhteistyökumppani on Sinerbrychoff ja Arenalla on myynnissä esimerkiksi Battery, Powerade ja Bonaqua tuotteita hyvään hintaa. Arenalta löytyy myös Battery säkkituoleja ja kylmäkaappeja.

Dunlop on yksi Padel Arena Porvoon padeltarvikkeiden toimittaja. Dunlopin tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja näyttäviä. Valikoimasta löytyy kaikki tarvittavat padeltarvikkeet mailoista grippeihin ja palloihin!

Björn Borg on Padel Arena Porvoon padelvaatteiden toimittaja. On sanomattakin selvää, että näissä kledjuissa ei ole laadussa tingitty!

Arenan äänentoisto ja näytöt on Hifistudion toimittama laadukas kokonaisuus. Ympäri Arenaa on Genelecin kaiuttimia, jotka takaavat erinomaisen äänentoiston koko Arenassa.

Oxdog Padel on suomalais-ruotsalainen vuonna 2011 perustettu alunperin salibandyn erikoismerkki, joka on jo muutamia vuosia valmistanut myös huippulaadukkaita padelmailoja – ja tarvikkeita. Arenalta löydät Oxdogin uutuudet, vuoden 2024 malliston jota pääset myös testaamaan ja ostamaan suoraan hallilta.